Sapjes en Limonades

Sapjes

De Drie Wilgen Sinaasappelsap                              De Drie Wilgen Appelsap

De Drie Wilgen Appel-Rabarbersap                       De Drie Wilgen Appel-Kersensap

De Drie Wilgen Appel-Mangosap

De Drie Wilgen is een bedrijf gespecialiseerd in producten van ecologisch verantwoorde sappen en dranken. Er wordt nadruk gelegd op streekeigen vruchten, ingrediënten en een zo verantwoord mogelijke productie en verdeling. Bovendien is er per verkochte fles sap een bijdrage aan de vereniging Natuurpunt die zich in Vlaanderen mateloos inzet voor natuurbescherming!

Vruchtendrankjes en limonades

Bionina Pompelmoes                                             Bionina Citroen

Bionina Bloedappelsien                                        Bionina Granaatappel-Veenbes

Bionina is een biologische limonade die wordt gemaakt met heerlijke vruchten en een natuurlijk sprankelend mineraalwater dat uit het hartje van de Apennijnen in Italië komt. Bionina bevat geen kleurstoffen en ook geen bewaarmiddelen. De ingrediënten zijn met andere woorden 100% biologisch en natuurlijk. Het is een drankje van een totaal nieuwe soort.

Juice Fantasy Gember-appel-curcuma                            

Juice-Fantasy, een merk uit eigen streek, laat u genieten van vruchtendranken. Geen sappen maar wel originele dranken op basis van vruchtenpuree’s, kruiden en bloesems. Zoals u kunt zien hebben de flesjes een hele mooie en verrassende uitstraling.

Proviant Cola                                                          Proviant Rabarber Limonade

Proviant bestaat sinds 2009, toen drie Duitse vrienden in Berlijn een café wilden openen. Na een groot straatfeest kregen ze veel positieve reacties op hun zelfgemaakte dranken. Proviant is biologische limonade naar oma’s recept. De ingrediënten zijn versgeperst sap, zuiver mineraalwater en een beetje biologische rietsuiker. Verder niets, gewoon limonade dus.

Naturfrisk Tonic                                                    Naturfrisk Ginger Ale

Naturfrisk Bitter Lemon                                      Naturfrisk Munt

Naturfrisk Framboos                                           Naturfrisk Vlierbloesem

Naturfrisk is de naam van de lijn van biologische frisdranken en sappen, die in flessen van 25cl worden gebotteld. Het concept achter Naturfrisk is eenvoudigweg dat de producten natuurlijk, puur en van de hoogste kwaliteiten moeten zijn. Dit betekent dat er geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleuren of smaken zijn toegevoegd.

Butschovestraat 13 3384 Wever cafevidange@gmail.com Donderdag & vrijdag van 17u tot 01u, zaterdag en zondag van 13u tot 01u
%d bloggers liken dit: