Sapjes en Limonades

Sapjes

De Drie Wilgen Sinaasappelsap                              De Drie Wilgen Appelsap

De Drie Wilgen Appel-Rabarbersap                       De Drie Wilgen Appel-Kersensap

De Drie Wilgen Appel-Mangosap

De Drie Wilgen is een bedrijf gespecialiseerd in producten van ecologisch verantwoorde sappen en dranken. Er wordt nadruk gelegd op streekeigen vruchten, ingrediënten en een zo verantwoord mogelijke productie en verdeling. Bovendien is er per verkochte fles sap een bijdrage aan de vereniging Natuurpunt die zich in Vlaanderen mateloos inzet voor natuurbescherming!

Vruchtendrankjes en limonades

Bionina Pompelmoes                                             Bionina Citroen

Bionina Bloedappelsien                                        Bionina Granaatappel-Veenbes

Bionina is een biologische limonade die wordt gemaakt met heerlijke vruchten en een natuurlijk sprankelend mineraalwater dat uit het hartje van de Apennijnen in Italië komt. Bionina bevat geen kleurstoffen en ook geen bewaarmiddelen. De ingrediënten zijn met andere woorden 100% biologisch en natuurlijk. Het is een drankje van een totaal nieuwe soort.

Birk Bruisend Berkenwater                                 Birk Bruisend Berkenwater-Bosbes

Birk Bruisend Berkenwater-Gember-Limoen

Sealand Birk is een bedrijf dat in Denemarken berkenwater produceert, vertrekkende van berkensap uit de bossen van Finland. De berk, ook wel eens “levensboom” genoemd, komt elk jaar na de koude winter meer tot leven in de lente. Alle levenskracht wordt gebundeld en alle sapstromen komen weer op gang. Het is net dit eerste lentesap, boordevol voedingsstoffen, antioxidanten en vitaminen, dat wordt afgetapt voor het produceren van heerlijke berkenwaters. Het resultaat is een lekkere, frisse en gezonde dorstlesser met weinig calorieën en een boost voor het lichaam en geest! Alle sappen zijn gepasteuriseerd.

Juice Fantasy Gember-appel                                Juice Fantasy Vlierbloesem-Munt

Juice-Fantasy, een merk uit eigen streek, laat u genieten van vruchtendranken. Geen sappen maar wel originele dranken op basis van vruchtenpuree’s, kruiden en bloesems. Zoals u kunt zien hebben de flesjes een hele mooie en verrassende uitstraling.

Proviant Cola                                                          Proviant Rabarber Limonade

Proviant bestaat sinds 2009, toen drie Duitse vrienden in Berlijn een café wilden openen. Na een groot straatfeest kregen ze veel positieve reacties op hun zelfgemaakte dranken. Proviant is biologische limonade naar oma’s recept. De ingrediënten zijn versgeperst sap, zuiver mineraalwater en een beetje biologische rietsuiker. Verder niets, gewoon limonade dus.

Naturfrisk Tonic                                                    Naturfrisk Ginger Ale

Naturfrisk Bitter Lemon

Naturfrisk is de naam van de lijn van biologische frisdranken en sappen, die in flessen van 25cl worden gebotteld. Het concept achter Naturfrisk is eenvoudigweg dat de producten natuurlijk, puur en van de hoogste kwaliteiten moeten zijn. Dit betekent dat er geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleuren of smaken zijn toegevoegd.

 

%d bloggers liken dit: