Over ons

Hij was 15, zij was 14, een sprookje dat begon… Eerste liefjes, tot het lot ons uiteen dreef en Bram terug naar Nederland moest verhuizen. Jaren zagen we elkaar niet, tot die ene avond in april 2007 toen een gemeenschappelijke vriend even in Cupido veranderde… En het was meteen weer raak, deze keer “voor echt”.

SONY DSC

Wij kochten dit huis met de bijhorende “koterij” eind 2010. Puk (onze dochter) was pas enkele maanden oud toen we met alle auto’s, de kippen, eend en hond, kortom ons hele hebben en houden naar Wever verhuisden. De jaren erna maakten we een echte thuis van ons “paleisje” en leerden we ondertussen de vriendelijke inwoners van Wever (en  Glabbeek) beter kennen.

Wij werkten op dat moment al enkele jaren samen in een oldtimer-bedrijf in Tienen. Samenwerken was geen enkel probleem voor ons, dus toen de droom om een eigen zaak te beginnen steeds groter werd wisten we dat dat toch al zeker goed ging komen!

Het plan begon te groeien: we zouden iets doen in de oude stal voor aan het huis. En wat misten wij hier zelf? Een gezellige kleine bruine kroeg, waar jong en oud even kan komen uitblazen, kan komen genieten van het schitterend uitzicht en natuurlijk ook van een heerlijk verrassend drankje. In 2016 begonnen we er echt aan: we begonnen te tekenen en te bedenken hoe we het wilden.

Hopelijk mogen we dit vele jaren doen en mogen we jou binnenkort bij ons begroeten!

We zijn geopend sinds 13 juli 2018. De opening van het café lokte veel reacties uit, ook in de pers!

Persbericht Nieuwsblad

Persbericht Het Laatste Nieuws

Persbericht gemeente Glabbeek

Persbericht CD&V Glabbeek

Butschovestraat 13 3384 Wever cafevidange@gmail.com Donderdag & vrijdag van 17u tot 03u, zaterdag en zondag van 13u tot 03u
%d bloggers liken dit: