Sterke drank

Rum

Papagayo Organic Witte Rum

Op basis van biologische en fairtrade suikerriet uit Paraguay. Single estate rum, dus geen mengsel van rums afkomstig van verschillende landen. Ideaal met cola, limonade of sap. Winnaar van diverse medailles.

37.5% Alc. Vol.

Papagayo Organic Spiced Rum

De eerste biologische spiced rum ter wereld. Op basis van biologische en fairtrade suikerriet uit Paraguay. Heerlijk puur of in combinatie met cola of limonade en veel ijs.

37.5% Alc. Vol.

Gin

Juniper Green Organic Trophy London Dry Gin

’s Werelds beste London Dry Gin. Won de internationale Wine and Spirits Competion in 2015. Aroma’s van aplijns bos, met levendige groene den en bladerige kruiden, robuuste smaak met kruidige jenevertoets, gevolgd door een zacht, houtig, kruidige toets en helde toetsen van citrus. Sterke afdronk.

43% Alc. Vol.

Whisky

Higland Harvest Organic Single Malt Scotch Whisky

De eerste biologische single malt Whisky ter werelend. Elke fles is voorzien vaan ‘cask number’ en ‘bottle number’. Een unieke en uiterst expressieve biologische whisky. De biologische gerst wordt geteeld volgens eeuwenoude kennis rond samenwerking met de natuur en biodiversiteit,w elke bijna verloren ging ten gevolge van de alomtegenwoordigheid can synthetische meststoffen en pesticiden. Het resultaat is een fruitige, zachte whisky zonder enige bitterheid.

46% Alc. Vol.

Highland Harvest Organic Sauternes Single Malt Scotch Whisky

Bekroond als beste ‘Lowland Single Malt’ in 2015. Deze Whisky wordt geproduceerd in beperkte oplage. Hiervoor werden 4 Sauternes eiken vaten handmatig geselecteerd. De geur heeft noties van honing, abrikoos en peren. De smaak doet denken aan warme kruiden en honing, eindigend met citrus en heerlijke warmte.

46% Alc. Vol.

Andere sterke dranken

Utkins 5 Organic Vodka

De eerste biologische vodka ter wereld! Geproduceerd op basis van 100% biologisch graan, bevat geen andere ingrediënten. Niet gefilterd over actief kool, geen toevoeging van glycerol. Natuurlijke zachtheid. Winnaar van diverse medailles.

37.5% Alc. Vol.

Biostilla Limoncello

Befaamde citroenlikeur op basis van biologische citroenschillen. Dankzij het hoog gehalte citroensap en een verlaagd suikergehalte is een moderne limoncello gecreëerd. Intense en heel natuurlijke citroengeur verleidt iedere limoncello-liefhebber. Ronde, frisse smaak met lange afdronk.

30% Alc. Vol.

Biostilla Amaretto

Topkwaliteit luxueus product, op basis van uitgelezen biologische amandelextracten en de fijnste vanille. Een verleidelijk parfum van amandel en vanille. Fijn en zoet met een onwaarschijnlijke smaakdensiteit.

28% Alc. Vol.

Pinard Cognac

Deze brandewijn werd vernoemd naar de stad Cognac in de Charente ten noorde van Bordeaux. Deze ongefilterde wijn wordt twee maal gebrand en dan enkele jaren gerijpt op vat. Deze cognac VS van Pinard werd gebrand uit zijn eigen biologische wijnen en rijpte minstens 2 jaren op houten vat. Hij fascineert met zijn veelzijdig boeket dat doet denken aan versuikerde vruchten en cederhout. De soepele body is zeer evenwichtig met bijzondere afdronk.

40% Alc. Vol.

Porto Fine Tawny Bio, Casal dos Jordoes

Deze porto viel reeds meermaals in de prijzen. Hij is gemaakt op basis van 4 druiven. Kenmerkend zijn zijn harmonisch boeket en een volle fruitige smaak met fijne zoetheid. Zeer lekker als aperitief of als afsluiter van de dag.

20% Alc. Vol.

Cherry Rocher Pastis

Een pastis voor het eten is in Frankrijk even onontbeerlijk als kaas bij het dessert. De traditionele “Distillerie Janot” maakt in de Provence dit typische Zuid-Franse aperitief op basis van wilde specerijen en kruiden. Kan puur gedronken worden maar wordt meestal verdund met wat water.

45% Alc. Vol.

Tequila

Buen Amigo Tequila wordt gemaakt uit 100% blauwe agave en rijpt minstens 3 jaar op eiken vaten. Zeer zachte tequila.

Butschovestraat 13 3384 Wever cafevidange@gmail.com Donderdag & vrijdag van 17u tot 03u, zaterdag en zondag van 13u tot 03u
%d bloggers liken dit: