Wijnen

Witte wijn

Clearly Organic – Huiswijn

Gebalanceerde heldere wijn met gele kleur en groenige reflecties. Zeer smaakvol met toets van bloemen en tropisch fruit. Zacht en elegant in de mond. Afkomstig uit Spanje, 100% Sauvignon Blanc-druif.

11.5-12.5% Alc. Vol.

Fiano

Strogele wijn met een aroma van gele bloemen, perzik en geconfijte sinaasappel. Volmondig met duidelijke citrustoets. Afkomstig uit Italië, 100% Fiano-druif.

12.5% Alc. Vol.

Bianco Di Custoza Empiria

Lichtgele wijn met licht aroma bij aanzet, evoluerend naar een neus can sinaasappelbloesem met noties van stekelbessen, peer, perzik en gemengd groen fruit (appel, pruim en meloen). In de mond komen de aroma’s subtiel tot smaak, met lichte nuances van honing en zoethout. Deze Bianco Di Custoza is een zuivere, frisse, goed gebalanceerde, delicate medium-lichte wijn met lange afdronk van licht zoet fruit. Afkomstig uit Italië. Bestaat uit Trebbiano, Garganega, Trebbianello, Cortese, Malvasia en Pinot Bianco druiven.

12% Alc. Vol.

Rode wijn

Clearly Organic – Huiswijn zonder sulfiet

Diep schitterende rode kleur met violette tonen. Fruitige neus met kersen en wilde bosvruchten. In de mond goed gestructureerd, zacht en aangenaam. Afkomstig uit Spanje, 100% Tempranillo-druif. Zonder toegevoegd sulfiet!

13% Alc. Vol.

Clearly Organic Syrah-Cabernet Sauvignon Barrica

Robijnrode wijn met kopertoets. Intense, complexe, licht kruidige wijn met een sterk hout aroma. Fris en elegant in de mond met een fijne tannine afdronk. Afkomsti uit Spanje, 50% Syrah-druif en 50% Cabernet-Sauvignon-druif.

13% Alc. Vol.

Montepulciano d’Abruzzo Empiria

Robijnrode wijn met violette tint. Aangenaam in de neus, stevig en vol in de mond. Afkomstig uit Italië, 100% Montepulciano-druif.

13% Alc. Vol.

Chianti Classico

Heeft 2 jaar gerijpt op Franse eik in barrique. Intens robijnrode kleur. In de neus rijp rood fruit en noties van vanille. Zachte, persistente tannines. Afkomstig uit Italië, 90% Sangiovese-druif en 10% Merlot en Syrah-druif.

13,5% Alc. Vol.

Rosé

Clearly Organic – Huiswijn

Heldere, aardbeirode wijn. In de neus heel aromatisch met toets van aardbei, perzik en rood fruit. Fris in de mond met lange afdronk. Afkomstig uit Spanje, 100% Tempranillo-druif.

13,5% Alc. Vol.

Aperitief

Prosecco Savian Frizzante

Fruitig en floraal boeket, licht en harmonieus van smaak. Afkomstig uit Italië, 100% Prosecco Glera-druif.

11% Alc. Vol.

 

%d bloggers liken dit: